<
НОВИНИ ДНЯ: Що треба знати водіям мотоциклів та скутерів про власну безпеку: поради поліції  Коли в Україні почне спадати спека: синоптикиня назвала дати  Повістки поштою, відключення світла, вступна кампанія: що зміниться в липні  Відверто про війну, переговори з Путіним та перемогу: що говорив Зеленський в інтерв’ю The Philadelphia Inquirer  Зеленський анонсував переговори з партнерами щодо дозволу на удари по аеродромах РФ  Спека до +37. Синоптик дала прогроз погоди в Україні на 2 липня  Липень в Україні розпочнеться зі спеки до +37: прогноз від синоптикинівсі новини дня
Політика
Росія
29.10.2023 359

Армія РФ почала використовувати новий дрон. Він сам ідентифікує ціль, - ISW

Окупаційні війська почали використовувати на фронті нову версію безпілотника-камікадзе "Ланцет". Йдеться про дрон "Изделие-53", який може сам ідентифікувати цілі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на звіт Інституту вивчення війни (ISW).

За даними ISW, росіяни почали використовувати безпілотник "Изделие-53" з 21 жовтня. Джерела стверджують, що дрон нібито має систему автоматичного наведення, яка може розрізняти типи цілей і підвищувати шанси успішного удару.

Окупанти поки не використовують "Изделие-53" у великих масштабах, але росіяни випробовують дрони для масових синхронізованих ройових ударів.

"Навантаження безпілотників "Изделие-53", яке, як повідомляється, становить від трьох до п’яти кілограмів, може не бути достатнім для значного пошкодження найважливіших військових цілей", - кажуть аналітики.

Оценка материала:

5.00 / 1
Армія РФ почала використовувати новий дрон. Він сам ідентифікує ціль, - ISW 5.00 5 1
Політика / Росія
29.10.2023 359
Еще материалы раздела «Росія»