<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати запечені млинці під соусом бешамель: цікавий рецепт з Instagram  Не Росія розпочала війну в Україні: Путін зробив цинічну заяву  Опади та до + 25°С: прогноз погоди по Київщині на 16 червня  Штурм Києва на початку війни: Путін ошелешив брехнею про плани Кремля  Рецепт паштету з курячого філе  Метеорологи б'ють на сполох через похолодання в Тихому океані: як Ла-Нінья змінить погоду влітку  Удари ЗСУ по системах ППО можуть зробити Крим непридатним для армії РФ, - ISWвсі новини дня
Політика
Росія
30.10.2023 326

Очевидного наступника Путіна немає, після смерті буде конфронтація, - експерт

Наразі у Росії немає очевидного кандидата на заміну російського диктатора Володимира Путіна після його смерті. Тож буде внутрішня конфронтація.

Про це у коментарі РБК-Україна заявив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко.

Експерт наголосив, що поки не бачить якогось очевидного наступника Путіна.

"Путін спеціально притягнув до себе багато невиразних, другорядних і сірих особистостей, щоб вони на його тлі виглядали ще більш нікчемними. Взяти того ж Шойгу. Колись його називали "номером 2", але він же ніякий і не може зв'язати дві фрази у щось виразне", - зазначив Коваленко.

На його думку, секретар Ради безпеки Микола Патрушев та голова Федеральної служби безпеки Олександр Бортніков, яких також вважають можливими наступниками, перегризуться за владу.

Тому, як додав Коваленко, після смерті Путіна у будь-якому разі буде період внутрішньої конфронтації. Але він навряд чи одразу вплине на фронт, тож не варто сподіватися на швидке завершення війни, вважає експерт.

Чутки про смерть Путіна

Нагадаємо, вчора, 26 жовтня, у російських Telegram-каналах з'явилася інформація про те, що диктатор Володимир Путін буцімто помер.

У Головному управлінні розвідки Міноборони України вже відреагували на таку інформацію. Там закликали до стриманої реакції.

Оценка материала:

5.00 / 1
Очевидного наступника Путіна немає, після смерті буде конфронтація, - експерт 5.00 5 1
Політика / Росія
30.10.2023 326
Еще материалы раздела «Росія»