<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт вишневого пудингу  "Я оновив свої дані": очільник УГКЦ розповів про ставлення церкви до мобілізації духовенства  Липень в Україні розпочнеться зі спеки до +37: прогноз від синоптикині  Під Києвом з'явиться Національне військове меморіальне кладовище  Найсмачніший український борщ — рецепт  Спека посилиться: синоптик розповіла про погоду на початку липня  Співпраця із Rheinmetall: в Україні відновлюють перші німецькі машини, пошкоджені у бояхвсі новини дня
Політика
Україна
30.10.2023 337

"Тіла валяються по пів року, кості лишаються, труни забиті": окупант поскаржився на величезні втрати

Росіянин зізнався дружині, що їде у тимчасово окупований Луганськ вчитися на штурмовика, але ймовірність його поверненн – лише 20%.

4c1ad14e980772a2207c86d4d41c3c3e_30.10.23

Російський загарбник розповів дружині телефоном, що українські захисники постійно обстрілюють їхні позиції. Через це окупанти несуть величезні втрати, а їхні тіла не забирають по декілька місяців з поля бою. Пише ТСН. 

Перехоплену розмову опублікувало Головне управління розвідки Міноборони України.

Росіянин зізнався дружині, що поїде у тимчасово окупований Луганськ, щоб навчатися на штурмовика. Але, за його словами, ймовірність його повернення після цього становить лише 20%.

У відповідь його дружина розповіла, що по телебаченню в РФ кажуть про “успіхи” росіян на війні, а також про те, що вони нібито “все всюди завоювали”. На що окупант заявив, що це все брехня. Він додав, що хоче стати штурмовиком через те, що такий рід військ частіше йде у відпустки. Водночас зізнався, що більшість повертаються зі штурмів мертвими або пораненими.

"Все, що по телеку показують, все пиз***ж.Тут тіла, на**й, по пів року не прибирають, кості лишаються, вони їх у мішок скидають, труни всі забиті", – розповів окупант.

Нагадаємо, в одній із перехоплених розмов росіянин скаржився, що стан армії РФ залишився на рівні СРСР, а в українців "усе крутіше".

Оценка материала:

5.00 / 1
"Тіла валяються по пів року, кості лишаються, труни забиті": окупант поскаржився на величезні втрати 5.00 5 1
Політика / Україна
30.10.2023 337
Еще материалы раздела «Україна»