<
НОВИНИ ДНЯ: Замініть всього лише один інгредієнт – і звичний салат "Мімоза" заграє новими фарбами  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалились  Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макрона  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Хто з держслужбовців має право на бронювання від мобілізації: відповідь Міноборони  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травнявсі новини дня
Політика
Росія
31.10.2023 721

На тлі виборів: розвідка Британії озвучила нові методи кремлівської цензури

Кремль хоче ще більше придушити негативні погляди на "спеціальну військову операцію".

a415a4d128510539a4853eaf5aeff034_30.10.23

У РФ путінський режим посилює цензуру на тлі майбутніх президентських виборів. Пише ТСН. 

Про це йдеться у новому звіті розвідки Британії у соцмережі Х.

Як зазначають британські розвідники, це показує черговий крок обмеження інформаційного простору у РФ.

Зокрема, у середині жовтня Міністерство освіти і науки Росії наказало університетам уникати відкритого обговорення будь-яких "негативних політичних, економічних і соціальних тенденцій" у РФ.

"Цілком імовірно, що Кремль хоче ще більше придушити негативні погляди на "спеціальну військову операцію" напередодні передбачуваної кандидатури президента Володимира Путіна на переобрання в березні 2024 року" - йдеться у зведенні.

17 березня 2024 року в Росії мають відбутися президентські "вибори". Звичайно, що це ніякі не справжні вибори, бо вільне волевиявлення там - вже давно анекдот. Проте Кремль активно готується.

Російському диктатору Володимиру Путіну потрібно буде показати якісь успіхи перед президентськими виборами. Тому будь-яке незначне просування окупантів транслюватимуть як перемогу.

Додамо, що до президентських виборів у Росії диктатор Володимир Путін навряд чи оголосить про ще одну мобілізацію.

Оценка материала:

5.00 / 3
На тлі виборів: розвідка Британії озвучила нові методи кремлівської цензури 5.00 5 3
Політика / Росія
31.10.2023 721
Еще материалы раздела «Росія»