<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Політика
Росія
31.10.2023 1908

Як Путін обдурив євреїв: журналіст нагадав про обіцянку президента РФ

У Кремлі вважають заворушення в аеропорту Махачкали в Дагестані наслідком "дій ззовні".

b37384db030c005fa12430164ac79e03_31.10.23

Російського президента Володимира Путіна вчергове впіймали на брехні. Зокрема, кремлівський диктатор ще 2016 року закликав євреїв рятуватися від антисемітизму в Росії. Пише ТСН. 

Про це повідомив журналіст Денис Казанський у Мережі.

Він зазначив, що сьогодні антисемітизм у РФ став фактично генеральною лінією партії, а влада деяких регіонів заохочує єврейські погроми.

"Путін, як завжди, обдурив. Навіть євреїв обдурив", - написав журналіст.

Що передувало

У неділю ввечері, 29 жовтня, до 1,5 тисячі розлючених місцевих дагестанців, дехто був із прапорами Палестини, захопили аеропорт Махачкали в пошуках євреїв, які начебто прилетіли з Ізраїлю. Протестувальники увірвалися до митно-прикордонної зони летовища й навіть вибігли на злітно-посадкову смугу.

Тим часом у Кремлі вважають заворушення в аеропорту Махачкали в Дагестані наслідком "дій ззовні". Диктатор Володимир Путін проведе велику нараду через масовий погром із пошуком євреїв на летовищі.

Експерти зазначають, що антисемітські виступи в Дагестані, які призвели до погрому в аеропорту Махачкали, — спроба каналізувати протестні настрої, властиві цьому російському регіону.

Оценка материала:

5.00 / 3
Як Путін обдурив євреїв: журналіст нагадав про обіцянку президента РФ 5.00 5 3
Політика / Росія
31.10.2023 1908
Еще материалы раздела «Росія»