<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Політика
Росія
31.10.2023 449

Війна в Україні: Шойгу заговорив про "готовність до переговорів"

Очільник Міноборони наголосив, що західні держави повинні зупинитися у своєму прагненні стратегічної поразки Росії.

70d2de4ec5e0e27600860b879e8dfb45_31.10.23

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив, що його держава готова до переговорів про "постконфліктне врегулювання кризи в Україні". Пише ТСН. 

Про це Шойгу сказав під час виступу на Пекінському оборонному форумі 30 жовтня, повідомляють російські засоби масової пропаганди.

За словами міністра оборони, Москва готова до переговорів про "постконфліктне врегулювання кризи в Україні" та про подальше "співіснування" із Заходом. Водночас Шойгу наголосив, що задля цього західні держави повинні зупинитися у своєму прагненні стратегічної поразки Росії.

Очільник Міноборони РФ також зазначив, що умови для переговорів ще не створені.

Він також звинуватив Захід у сприянні гонці озброєнь в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні. Так, Шойгу заявив, що "показне прагнення Заходу до діалогу" приховує нарощування сил у цьому регіоні.

До слова, раніше радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що переговори з Росією неможливі, адже насправді президент РФ Володимир Путін пропонує не перемовини, а капітуляцію.

Оценка материала:

5.00 / 2
Війна в Україні: Шойгу заговорив про "готовність до переговорів" 5.00 5 2
Політика / Росія
31.10.2023 449
Еще материалы раздела «Росія»