<
НОВИНИ ДНЯ: Візити Путіна до союзників лише погіршують його становище: Піонтковський пояснив причину  Аномальний дефіцит кадрів: в Україні у трьох галузях злетіли зарплати  Аномальна спека і штормове попередження: якою буде погода в Україні 1 липня  Голова СБУ пообіцяв "сюрпризи" для новітніх російських систем ППО у Криму  Дебати майже не вплинули на рівень підтримки Байдена та Трампа, - опитування  Припинити російські бомбардування КАБами можна одним ударом: що для цього потрібно — Forbes  Україну накриє нестерпна спека: коли очікувати високої температури повітря всі новини дня
Політика
Україна
30.10.2023 414

Британія надасть більше військової допомоги Україні

Велика Британія не дозволить світу "забути про нагальну потребу підтримувати Україну", надасть більше військової допомоги та об'єднає союзників.

Про це заявив міністр оборони Сполученого королівства Грант Шаппс у розмові з міністром інфраструктури України Олександром Кубраковим.

За словами Шаппса, російський диктатор Володимир Путін сподівається, що світ забуде про нагальну потребу підтримувати Україну.

"Велика Британія ніколи не дозволить цьому статися – ми надамо більше військової підтримки та об’єднаємо наших союзників, щоб дати Україні те, що їй потрібно для перемоги", – сказав британський посадовець.

Оценка материала:

5.00 / 2
Британія надасть більше військової допомоги Україні 5.00 5 2
Політика / Україна
30.10.2023 414
Еще материалы раздела «Україна»