<
НОВИНИ ДНЯ: Кого вважають "молодняком" на фронті: військовий здивував відповіддю  Скількох українців потенційно можуть мобілізувати: в Раді назвали цифру  На вихідних в Україні дощитиме майже в усіх областях  У перших класах зменшать кількість дітей: що відомо  Столтенберг назвав країну, яка допомагає Кремлеві у війні проти України  F-16 для України: оголошено про терміни передавання винищувачів  Де в Україні будуть дощі і грози: прогноз погоди на 15 червнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.10.2023 425

Федоров назвав найбезпечніші месенджери для українців: чи є там популярний Telegram

Федоров закликав українців в жодному разі не використовувати російські соціальні мережі.

cbec703addd790c17dea56da75e63a71_31.10.23

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров вважає найбезпечнішим месенджером в Україні є Signal. Далі - WhatsApp, Trema, Facebook Messenger і Telegram. Пише ТСН. 

Про це міністр цифрової трансформації України розповів в інтерв'ю РБК-Україна.

"Військові, як мінімум, мені здається, майже не використовують Telegram, використовують активно Signal. І громадяни, хто за це переживає, можуть також це використовувати. У нас, слава богу, є великий вибір різних месенджерів. Але з точки зору державної безпеки, це також питання до розвідки, до Ради національної безпеки. Я особисто, моя особиста думка – я не бачу якихось причин робити якісь дії, пов'язані з блокуванням", - зазначив він.

Федоров закликав українців в жодному разі ви не використовувати російські соціальні мережі через небезпеку.

"Російські соціальні мережі, слава богу, в нас заблоковані, але знаєте, все одно я іноді зустрічаю людей, у яких на телефонах встановлені різні соціальні мережі", - шокований міністр.

Нагадаємо, у цьому ж інтера'ю Федоров прокоментував прокремлівські заяви Маска та використання Starlink в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Федоров назвав найбезпечніші месенджери для українців: чи є там популярний Telegram 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
31.10.2023 425
Еще материалы раздела «Суспільство»