<
НОВИНИ ДНЯ: Липень в Україні почнеться зі спеки до +37°, на заході дощитиме  Візити Путіна до союзників лише погіршують його становище: Піонтковський пояснив причину  Аномальний дефіцит кадрів: в Україні у трьох галузях злетіли зарплати  Аномальна спека і штормове попередження: якою буде погода в Україні 1 липня  Голова СБУ пообіцяв "сюрпризи" для новітніх російських систем ППО у Криму  Дебати майже не вплинули на рівень підтримки Байдена та Трампа, - опитування  Припинити російські бомбардування КАБами можна одним ударом: що для цього потрібно — Forbesвсі новини дня
Політика
Україна
01.11.2023 407

У МЗС прокоментували погрози розправитися із євреями в Махачкалі

Російська пропаганда десятиліттями культивувала серед громадян РФ почуття ненависті до інших народів.

25116f896626e8eb6faa409ef8f4509a_01.11.23

Події в Махачкалі відзеркалюють глибоко вкорінений антисемітизм російських еліт та суспільства. Пише ТСН. 

Про це заявив речник МЗС Олег Ніколенко.

"Погрози розправитися із євреями — наслідок роботи російської державної пропаганди, яка десятиліттями культивувала серед росіян почуття ненависті до інших народів", — додав він.

Ніколенко також нагадав про виступи з образливими антисемітськими заявами очільника Кремля Володимира Путіна та міністра закордонних справ Сергія Лаврова.

"Звинувачення МЗС РФ на адресу України в причетності до подій в Дагестані — намагання перекласти відповідальність з хворої голови на здорову. Ми глибоко переконані, що міжнародна спільнота має рішуче реагувати на прояви расової ненависті в Росії та будь-де в світі", — Олег Ніколенко.

Зазначимо, що під час візиту до Пекіна очільник Кремля Путін відреагував на ракетний удар по лікарні в Секторі Гази і засудив дії Ізраїлю, натомість підтримував бойовиків терористичного угруповання ХАМАС.

Нагадаємо, що очільник МЗС Росії Ларов заявив, що країни Заходу нібито починають турбуватися через те, якого монстра вони "виростили" в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 1
У МЗС прокоментували погрози розправитися із євреями в Махачкалі 5.00 5 1
Політика / Україна
01.11.2023 407
Еще материалы раздела «Україна»