<
НОВИНИ ДНЯ: Навіщо Путін звільнив Шойгу: аналітики назвали причини  У США сказали, за яких умов Україна зможе виграти війну  В Україні 14 травня, подекуди дощитиме, вдень до +16°  У російського "Газпрому" найбільші збитки за 25 років, - британська розвідка  Які в ТЦК права та повноваження: усе про роботу військкоматів  Заморозки триватимуть: прогноз погоди на вівторок, 14 травня  Все про ТЦК в Україні: що це за структура, ким керуються та фінансуютьсявсі новини дня
Політика
Росія
01.11.2023 1504

Кадиров пригрозив розстрілювати чеченців через мітинги проти євреїв

Рамзан Кадиров виступив із погрозами щодо громадян Чечні.

d02f6d1efb079c0d78caea44226f6990_01.11.23

Очільник Чечні Рамзан Кадиров заборонив чеченцям брати участь у "несанкціонованих заворушеннях" і пригрозив вбивством. Його заява стосується антиєврейських мітингів, які, зокрема прокотилися Дагестаном. Пише ТСН. 

Заяву Кадирова поширили пропагандистські ЗМІ РФ.

"Якщо в нас хоч одна людина вийде на несанкціоновані заворушення, затримати та посадити її. Зробіть три попереджувальні постріли в повітря і після цього, якщо людина не виконує вимоги закону – четвертий постріл зробіть у лоб. Більше не вийдуть. Це мій наказ", — заявив очільник Чечні.

Наказ прозвучав на адресу представників МВС та Росгвардії під час наради в уряді республіки на тлі антисемітських виступів у сусідньому Дагестані.

Напередодні Кадиров засудив заворушення, що сталися в аеропорту Махачкали через приліт рейсу з Ізраїлю, і запропонував протестувальникам поїхати на війну проти України.

Нагадаємо, у Білому домі прокоментували дивну реакцію Путіна на події в Махачкалі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кадиров пригрозив розстрілювати чеченців через мітинги проти євреїв 5.00 5 2
Політика / Росія
01.11.2023 1504
Еще материалы раздела «Росія»