<
НОВИНИ ДНЯ: Вчені назвали дуже корисну звичку з віком: кому щодня потрібно їсти одну популярну страву  Супутники Юпітера та Сатурна вкриті придатними для життя океанами  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  НАТО розробляє план захисту військової допомоги Україні від "Трампа" – WSJ  Для здоров'я та схуднення: рецепт супу з 10 овочів та трав  Міжнародні та державні свята в липні 2024 року: чи можна чекати на додаткові вихідні  Грози, град і шквали: українців попередили про різке погіршення погодивсі новини дня
Політика
Україна
01.11.2023 352

В росіян почалася "самоліквідація" на одному з ключових напрямків

Російські окупанти розстрілюють власних побратимів, які відмовляються далі воювати проти ЗСУ.

6043e3dc575e6464d57ea89a579e4aea_01.11.23

Ворог намагається максимально утримувати Збройні сили України на Запорізькому напрямку, адже розуміє, що після того, як їм не вдасться це зробити, ЗСУ звільнять Токмак, Молочанськ та Мелітополь. Пише ТСН. 

Про це розповів мер тимчасово захопленого Мелітополя Іван Федоров в ефірі телемарафону.

"Ворог знаходиться в надагресивному стані, не витримує того натиску, який чинять ЗСУ. Ми володіємо інформацією, зі слів місцевих мешканців, що ворог постійно знищує і робить зачистку своїх військових на Запорізькому напрямку", - каже він.

Багато російських військових не хочуть продовжувати воювати проти ЗСУ. Є чимало охочих скласти зброю і вийти з Запорізької лінії фронту.

"Тому ми постійно отримуємо повідомлення, що в посадках біля лінії фронту, біля Михайлівки, Молочанська місцеві мешканці бачать розстріляних російських військових, яких навіть ніхто не забирає. У них сьогодні розпочалася і продовжується самоліквідація, це додає оптимізму", - сказав Федоров.

Ситуація на Запорізькому напрямку

Раніше мер Мелітополя Іван Федоров розповів, що останній тиждень на Запорізькому напрямку, а також в тимчасово окупованих містах, у окупантів виникали проблеми. Через численні успіхи ЗСУ на цьому напрямку багато окупантів відмовляються воювати.

"Минулого тижня солдат у Мелітополі викинувся з багатоповерхівки. Також знайшли чотирьох російських військових неподалік Молочанська, які були просто розстріляні у посадці. Вони намагалися втекти, але їм не дали цього зробити — розстріляли просто у посадці та залишили. Також ми знаємо, що посеред Мелітополя озброєні солдати вкрай часто лаються між собою, їх забирає "поліція" і везе у невідомому напрямку", - зазначив Федоров.

Оценка материала:

5.00 / 2
В росіян почалася "самоліквідація" на одному з ключових напрямків 5.00 5 2
Політика / Україна
01.11.2023 352
Еще материалы раздела «Україна»