<
НОВИНИ ДНЯ: "Канцлер дав збій": експерти пояснили, чому Шольц сміявся з України через Taurus  Українці у квітні придбали майже 6 тисяч нових авто: названо лідерів ринку  Беріть парасольки: якою буде погода в Україні 6 травня  Літній наступ РФ і окупація Донбасу: в ISW проаналізували плани Кремля щодо захоплення України  НАТО готується до потенційного конфлікту з Росією — речниця МЗС РФ  Не лише Донбас: Павлюк назвав регіон, який є ціллю Кремля  Багато дощів з грозами. Синоптики дали прогноз на 6 травня в Українівсі новини дня
Політика
Світ
01.11.2023 470

"Путін починає вимолювати переговори": Огризко про заяви Шойгу

У РФ знову заговорили про переговори.

20779b1fc61bf4ab379a1ae7642bb508_01.11.23

Керівництву Росії необхідно мати можливість для "передишки", переозброєння, накопичення сил, щоб знову піти в наступ під будь-яким приводом. Пише ТСН. 

Таку думку висловив керівник Центру дослідження Росії Володимир Огризко в ефірі телеканалу "Еспресо".

За його словами, заява Шойгу - це черговий спосіб нагадати про себе і сказати, що росіяни миролюбні.

"Путін уже починає вимолювати переговори. Хоча цинічно говорить про те, що це Україна хоче переговорів. Але вони ще мають потенціал, щоб тримати оборону. На жаль, у них ще є потенціал, щоб наступати. У росіян ще є м'ясні штурмові бригади, яких ніхто лікувати не буде. Це не в їхніх традиціях думати про людське життя. Треба 300 тисяч військових - буде, треба 600 тисяч - теж буде", - наголосив Огризко.

Також, на його думку, це свідчить про те, що РФ хоче перекласти провину через переговори на Україну.

"Це черговий сигнал для внутрішньої аудиторії, а також черговий сигнал назовні, що вони готові, але є "але". А за "але" йдуть їхні забаганки, які ми добре знаємо", - підкреслив Огризко.

Додамо, російський диктатор Володимир Путін заявив про роль соцмереж, спецслужб і США як "корені зла".

Оценка материала:

5.00 / 2
"Путін починає вимолювати переговори": Огризко про заяви Шойгу 5.00 5 2
Політика / Світ
01.11.2023 470
Еще материалы раздела «Світ»