<
НОВИНИ ДНЯ: Температурні контрасти. Синоптик дала прогноз погоди на 3 липня  Сім місяців на "паузі". Коли повністю запрацює синя гілка метро у Києві  Українським водіям "світять" нові штрафи – за що можуть покарати та яка сума  Українців попередили про погіршення погодних умов – подекуди град і шквали  Відстрочка від мобілізації через інвалідність батьків: як оформити  Чи готовий Путін до переговорів цього року: Пристайко про плани диктатора  Демократи закликали Пентагон навчити більше українських пілотів на F-16, - Politicoвсі новини дня
Політика
Україна
02.11.2023 352

Чи штовхає Захід Україну до перемовин з Росією: Данілов дав відповідь

Україна не буде вести жодних перемовин із країною-агресоркою.

4c568e9cbd8853e61b8cc2a33d4d1c19_02.11.23

Україну не примушували сідати за стіл переговорів разом з російською стороною. Жодної офіційної позиції щодо цього не лунало. До того ж Україна не збирається вести перемовини з Путіним. Пише ТСН. 

Про це в інтерв'ю "Українській правді" розповів секретар РНБО Олексій Данілов.

"Жодної офіційної позиції стосовно того, що нас хтось буде примушувати до перемовин з Російською Федерацією, я жодного разу не чув. Це теза, яка постійно роздмухується Російською Федерацією, підтримується Російською Федерацією", - підкреслив Олексій Данілов.

Україна не вестиме жодних переговорів із країною-агресоркою.

"У нас є нормативно-правовий акт, який є чинним на території України... де чорним по білому записано: жодних перемовин з терористом Путіним наша країна вести не буде, крапка", - наголосив Данілов.

Оценка материала:

5.00 / 1
Чи штовхає Захід Україну до перемовин з Росією: Данілов дав відповідь 5.00 5 1
Політика / Україна
02.11.2023 352
Еще материалы раздела «Україна»