<
НОВИНИ ДНЯ: Що зірки нам пророкують: гороскоп на 1-7 липня 2024 року  Липень в Україні почнеться зі спеки до +37°, на заході дощитиме  Візити Путіна до союзників лише погіршують його становище: Піонтковський пояснив причину  Аномальний дефіцит кадрів: в Україні у трьох галузях злетіли зарплати  Аномальна спека і штормове попередження: якою буде погода в Україні 1 липня  Голова СБУ пообіцяв "сюрпризи" для новітніх російських систем ППО у Криму  Дебати майже не вплинули на рівень підтримки Байдена та Трампа, - опитуваннявсі новини дня
Політика
Україна
01.11.2023 396

Україна потребує зброї - якісної і у великих кількостях, - Столтенберг

Війна Ізраїлю та ХАМАС не повинна послабити підтримку союзниками України. Натомість, наша держава потребує зброї - "якісної та у великій кількості".

Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, передає РБК-Україна з посиланням на Голос Америки.

"Ми повинні продовжувати підтримувати Україну. Це означає більше зброї. І я кажу це тому, що хочу миру в Україні. Президент Путін може зупинити війну вже сьогодні, припинивши нападати на сусіда. Україна такої можливості не має. Якщо Україна перестане захищатися, вони будуть окуповані. А окупація - це не мир", - заявив Столтенберг.

Він додав, що мужність та сміливість, з якими воюють українці, не зупиняє бомби та не перехоплює ракети.

"Це те, що робить зброя. Якісна та у великій кількості. Танки, ППО, винищувачі та боєприпаси", - сказав він.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україна потребує зброї - якісної і у великих кількостях, - Столтенберг 5.00 5 2
Політика / Україна
01.11.2023 396
Еще материалы раздела «Україна»