<
НОВИНИ ДНЯ: Де візьмуть гроші для підвищення виплат військовим: у Верховній Раді пояснили   Кадрові зміни у вищому керівництві РФ: Путін подав сигнал Україні та Заходу – що він означає  Як приготувати смачне печиво з какао  Лавров зробив цинічну заяву щодо мирних перемовин з Україною: як відреагували в ЄС  На тепло доведеться почекати: в Україні поки що буде холодно та дощитиме, але потепління вже скоро  Корнієнко анонсував розгляд кадрових питань у Раді  Як приготувати котлети в духовцівсі новини дня
01.11.2023 314

Експерт спрогнозував, як можуть змінитися ціни на сезонні овочі

Через повномасштабне вторгнення РФ, в Україні зростають ціни на продукти. Так, в Україні очікується подорожчання сезонних овочів.

Про це повідомив виконавчий директор Українського дискусійного клубу Олег Пендзин, пише УНН.

За словами Пендзина, буде подорожчання на 10-15%, але шаленого зростання цін на цибулю та моркву не очікується. Він додав, що традиційно все залежатиме від того, чи будуть блекаути.

«Якщо вони будуть, то вони будуть дорожчати більше. У будь-якому випадку вартість зберігання буде докладатися до вартості овочів. Тому я думаю, що як мінімум ми побачимо зростання цін на 10-12-15%, але це буде менше, ніж, наприклад, минулого року. Тому що торік овочів було менше, дефіцит був вище», – зауважив він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Експерт спрогнозував, як можуть змінитися ціни на сезонні овочі 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
01.11.2023 314
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»