<
НОВИНИ ДНЯ: Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витратвсі новини дня
Політика
Україна
02.11.2023 1072

3 ОШБр почала нову велику рекрутингову компанію: хто може долучитися до війська

У навчально-бойовому підрозділі новобранці здобудуть теоретичні знання та практичні навички.

ea604fa3e89ceb46c9e5efcc2fcf9435_02.11.23

Третя штурмова бригада ЗСУ почала третю хвилю рекрутингової кампанії. Долучитися до добровольчої армії може будь-хто. Пише ТСН. 

Про це повідомили в пресслужбі З окремої штурмової бригади.

Як зазначається, розпочалася третя велика хвиля рекрутингової кампанії бригади. Бійців, які долучаться до штурмовиків, чекає тестовий тиждень, під час якого можна випробувати себе та свої можливості, а також прокачати своє тіло.  А якщо ви зрозуміли, що це не ваше - піти можна в будь-який момент, не чекаючи завершення тижня.

Сам же курс молодого бійця триває декілька тижнів. У навчально-бойовому підрозділі новобранці здобувають теоретичні знання та практичні навички з вогневої, тактичної підготовки та медицини.

“Ви можете проходити службу в 3 ОШБр за контрактом, якщо вам від 18 до 45, і в окремих випадках за мобілізацією, якщо вам від 45 до 58 років. За наявності офіційно підтвердженого бойового досвіду після 24.02.2022 ви можете потрапити на службу без проходження навчального центру ЗСУ”, - розповіли в 3 ОШБр.

Також новобранців чекає базовий фізичний тест:

  • – 1.5 км біг;
  • – 25х4 відтискань від землі;
  • – 4 хвилини в планці, розділено на 2 рази;
  • – 50 скручувань на прес;
  • – 50 присідань;
  • – 1 хв стрибки на місці.

Долучитися до бригади можна на сайті З окремої штурмової бригади.

Нагадаємо, що третя штурмова бригада показала, як заходила на позиції окупантів під Андріївкою.

Оценка материала:

5.00 / 2
3 ОШБр почала нову велику рекрутингову компанію: хто може долучитися до війська 5.00 5 2
Політика / Україна
02.11.2023 1072
Еще материалы раздела «Україна»