<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у США  Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижнявсі новини дня
Політика
Світ
02.11.2023 403

Скільки відсотків росіян підтримали б рішення Путіна припинити війну цього тижня — “опитування”

Більшість з опитаних росіян не хоче повертати захоплені території нашій державі.

a507e052206adb93375ca9066997e427_02.11.23

Російські громадяни все більше розчаровуються у проведенні війни проти України президентом Володимиром Путіним. Вони навіть готові підтримати рішення про припинення бойових дій проти нашої держави. Пише ТСН. 

Про це свідчать дані російської аналітичної служби “Левада-Центр”.

За даними “опитування”, 70% росіян готові були б підтримати наміри Путіна припинити війну проти України. Однак більшість з “опитаних” російських громадян не хоче повертати захоплені території нашій державі.

Так, російське “опитування” показало, що якби цього тижня Путін вирішив припинити воєнний конфлікт з Україною, 37% росіян точно б підтримали таке рішення, а ще 33% — скоріше підтримали б.

Якби цього тижня Путін вирішив припинити воєнний конфлікт з Україною і повернув би приєднанні території, лише 16% відповіли, що точно б підтримали рішення, а 18% — скоріше підтримали. Однак 38% росіян однозначно не підтримали б такий крок.

Водночас на питання, варто наразі продовжувати воєнні дії чи почати перемовини, 56% росіян відповіли, що варто почати переговори. Однак 37% виступають за продовження бойових дій.

З ”опитування” також випливає, що найбільше виступають за мирні перемовини люди від 18 до 24 і від 25 до 39 років, тобто молоді й дорослі люди. За статевою ознакою більше за мир виступають російські жінки, ніж чоловіки (62% проти 47%).

Опитування проведене 19-25 жовтня серед 1607 росіян у 137 населених пунктах РФ. Дослідження проводили вдома методом особистого інтерв'ю. Статистична похибка не перевищує 3,4%.

Важливо! Жодні опитування росіян не можна вважати цілком достовірними!

Нагадаємомешканці Москви більше за інших росіян налаштовані на продовження війни окупаційними військами РФ проти України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Скільки відсотків росіян підтримали б рішення Путіна припинити війну цього тижня — “опитування” 5.00 5 2
Політика / Світ
02.11.2023 403
Еще материалы раздела «Світ»