<
НОВИНИ ДНЯ: Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витратвсі новини дня
Політика
Світ
02.11.2023 1020

Скільки росіян виступають проти війни й готові підтримати Путіна у припиненні вогню – опитування

Рівень уваги до україно-російських подій незмінний впродовж 3-х місяців.

af9b5347133a5077810fbd3bfe917b0e_02.11.23

Наразі 55% російських громадян виступають за початок перемовин, а 38% – наполягають на продовженні бойових дій. Втім, якби Володимир Путін вирішив припинити збройну агресію в Україні, 70% росіян підтримали б свого лідера. Пише ТСН. 

Про це свідчать результати опитування російська аналітична організація "Левада-Центр".

Росіяни впевнені, що воєнні дії триватимуть:

  • понад рік – 46%;
  • від пів року до року – 23%;
  • важко з відповіддю – 22%.

Якби була опція повернутися у минуле, йдеться у повідомленні, то так звану "СВО" підтримало б 43% росіян, а 41% – виступили б проти неї.

Цікавий експеримент

Аналітики вирішили провести експеримент у межах опитування. Так, за допомогою генератора випадкових чисел респонденти були поділені на дві рівні групи. Учасникам ставилося запитання в одному з двох формулювань.

Експеримент показав, що більшість опитаних – 70% – підтримали б рішення президента-диктатора щодо виведення військ з України.

Однак є цікавий нюанс, що стосується загарбаних земель. Якби Путін вирішив припинити конфлікт за умови повернення "приєднаних" територій, то підтримали б його дії лише 34% росіян.

Надаємо, росіяни в соцмережах під постами про загибель російських окупантів все частіше залишають коментарі, зміст яких суттєво відрізняється від риторики лютого 2022 року. Вони жаліються, що "гине їхній кращий генофонд невідомо за що і кого".

Оценка материала:

5.00 / 2
Скільки росіян виступають проти війни й готові підтримати Путіна у припиненні вогню – опитування 5.00 5 2
Політика / Світ
02.11.2023 1020
Еще материалы раздела «Світ»