<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт вишневого пудингу  "Я оновив свої дані": очільник УГКЦ розповів про ставлення церкви до мобілізації духовенства  Липень в Україні розпочнеться зі спеки до +37: прогноз від синоптикині  Під Києвом з'явиться Національне військове меморіальне кладовище  Найсмачніший український борщ — рецепт  Спека посилиться: синоптик розповіла про погоду на початку липня  Співпраця із Rheinmetall: в Україні відновлюють перші німецькі машини, пошкоджені у бояхвсі новини дня
Політика
Україна
04.11.2023 287

"Це не означає, що ми зупинилися": генерал армії у відставці пояснив, чи перейшли ЗСУ до позиційної війни

Наші військові знищують величезну кількість важкої техніки окупантів і живу силу ворога.

a26d124aea18da3ce9278d763aa09664_04.11.23

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний каже про те, що в Україні може настати позиційна війна. Проте ЗСУ завдають окупантам втрат у живій силі й техніці, наступають і б’ють по стратегічних військових об’єктах РФ. Пише ТСН. 

Про це “24 Каналу” розповів генерал армії у відставці, екскерівник Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж.

За його словами, наші військові знищують величезну кількість важкої техніки окупантів і живу силу ворога. Крім того, ЗСУ проводять наступальні операції, виконують маневри, просуваються, зокрема біля Роботиного в напрямку Мелітополя.

"Позиційна війна не означає, що ми зупинилися і ведемо тільки оборону. Тривають маневри військами, витягування ворога на підготовлені позиції, наприклад, де він намагається провести якісь стратегічні операції та завдати по них ударів, особливо по великому скупченню техніки та озброєння", - наголосив Микола Маломуж.

Він також додав, що Залужний заявив, що війна в Україні може стати позиційною, бо наразі нема стратегічних проривних операцій. Натомість Росія змогла накопичити зброю, підтягнути резерви та проводить атаки під Куп’янськом, Авдіївкою, Бахмутом. Загарбники намагаються посилити позиції на півдні.

Нагадаємо, що ЗСУ завдали втрат ворогові на Таврійському напрямку - ліквідовано штурмовик Су-25.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Це не означає, що ми зупинилися": генерал армії у відставці пояснив, чи перейшли ЗСУ до позиційної війни 5.00 5 1
Політика / Україна
04.11.2023 287
Еще материалы раздела «Україна»