<
НОВИНИ ДНЯ: Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцовсі новини дня
Політика
Світ
04.11.2023 522

Чого Росія хоче від війни і чому схиляє Україну до переговорів: Піонтковський назвав чотири сигнали Кремля

Перший сигнал вкинули через самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка.

3e0a4cc41c3323f142e3df0dd0ba25aa_04.11.23

Кремль намагається схилити Україну до переговорів, щоб закріпитися на тимчасово окупованих територій. Там зараз посилено над цим працюють. Пише ТСН. 

Про це 24 Каналу розповів російський публіцист та опозиційний політик зі США Андрій Піонтковський, проаналізувавши неоднозначний матеріал Саймона Шустера про війну в Україні. Загалом він відображає настрої лівого крила Демократичної партії, які чітко не демонструють свою позицію в Сенаті.

Журналіст почав вкидати низку суперечливих тез. А основна з них — Сполучені Штати втрачають інтерес в Україні. Це — неправда.

“Він розповідає, що Захід втрачає інтерес до України. Україна ніколи не користувалася такою підтримкою всередині байденівської адміністрації як сьогодні. Брехлива стаття, яка направлена на те, щоб спричинити панічні настрої в Україні. А 2014 року цей автор тішився, що Росія анексувала Крим”, — розповів Піонтковський.

Кремль хоче переговорів

Як наголосив Піонтковський, Кремль посилено працює над тим, щоб схиляти Україну до переговорів. Зараз було чотири сигнали, які поширив режим. Перший вкинули через самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка, який знову почав говорити за потребу переговорів.

Також Путін несподівано зустрівся з “опозиціонером” Григорієм Явлінським, де вони говорили про потребу припинення вогню на війні в Україні. Також тоді ж міністр оборони Сєргєй Шойгу розповідав в Китаї про те, щоб вже настали умови для початку переговорів про “поствоєнну ситуацію в Україні”.

“Четвертий момент. Опублікували опитування “Левади-Центра”. А зрозуміло, що в Росії нічого не з'являється без дозволу Кремля. Там розповідали, що 70% населення Росії підтримало б Путіна, якби він зупинив війну”, — зауважив Піонтковський.

Нагадаємо, чому в РФ заговорили про необхідність переговорів щодо припинення війни в Україні та що стоїть за такими заявами — в матеріалі ТСН.ua.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чого Росія хоче від війни і чому схиляє Україну до переговорів: Піонтковський назвав чотири сигнали Кремля 5.00 5 2
Політика / Світ
04.11.2023 522
Еще материалы раздела «Світ»