<
НОВИНИ ДНЯ: Липень в Україні розпочнеться зі спеки до +37: прогноз від синоптикині  Під Києвом з'явиться Національне військове меморіальне кладовище  Спека посилиться: синоптик розповіла про погоду на початку липня  Співпраця із Rheinmetall: в Україні відновлюють перші німецькі машини, пошкоджені у боях  Липень почнеться з гроз на заході України  Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвоката  Спека посилиться: синоптики повідомили, якою буде погода 30 червнявсі новини дня
Політика
Росія
04.11.2023 505

У Путіна прокоментували статтю Залужного про війну в "глухому куті"

Україні нібито варто зрозуміти, що "абсурдно навіть говорить про можливість її перемоги на полі бою".

07b22e89fc6291dbf986946c2c95f87a_04.11.23

У Кремлі заявляють, що не згодні з тезою головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного про те, що війна "зайшла у глухий кут". Пише ТСН. 

На цьому наголосив прессекретар президента-диктатора Росії Дмитро Пєсков, пишуть російські ЗМП.

"Ні, він не зайшов у глухий кут. Росія послідовно продовжує проведення спеціальної військової операції. Всі цілі, які ставилися, повинні бути виконані", - наголосив він.

Представник Кремля заявив, мовляв, що Україні варто зрозуміти, що "абсурдно навіть говорить про можливість її перемоги на полі бою".

"Київському режиму вже давно потрібно було зрозуміти, що навіть говорить про якісь перспективи перемоги київського режиму на полі бою - це абсурдно. І чим раніше київський режим для себе це усвідомить, тим скоріше відкриються якісь перспективи", - цинічно заявив Пєсков.

Нагадаємо, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний опублікував колонку в The Economist. За його словами, ситуація на фронті зайшла в глухий кут, для виходу з якого необхідно зробити великий технологічний стрибок.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Путіна прокоментували статтю Залужного про війну в "глухому куті" 5.00 5 2
Політика / Росія
04.11.2023 505
Еще материалы раздела «Росія»