<
НОВИНИ ДНЯ: Опади та до + 25°С: прогноз погоди по Київщині на 16 червня  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росією  Більше сонця та до +33°C: прогноз погоди в Україні на тиждень із 17 червня  У неділю дощу не прогнозують лише на заході України  На вихідних погода в Україні почне змінюватися   На вихідних в Україні дощитиме майже в усіх областях  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогнозвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.11.2023 337

В Україні на вихідних буде аномальне тепло, але є нюанс

На вихідних, 4-5 листопада, в Україні синоптики прогнозують аномально теплу, як для цієї пори, погоду. Так в деяких областях, стовпчики термометрів піднімуться до позначки +24 градуси.

Про це свідчать дані Укргідрометцентру. Та попри тепло, частину областей України в ці дні накриють дощі. Пише OBOZ.UA.

У суботу, 4 листопада, у переважній частині областей температура повітря вдень становитиме +14…+18 градусів. Найтепліше буде на півдні України, де стовпчики термометрів вдень показуватимуть від +18 до +24 градусів тепла. Дощі в цей день накриють деякі центральні та північні райони, зокрема, Тернопільщину, Житомирщину, Хмельниччину, Вінниччину, Кіровоградщину, Черкащину, Київщину, Чернігівщину та Сумщину. Переважатиме південно-східний вітер зі швидкістю 7-12 м/с.

У неділю, 5 листопада, окрім вищеперерахованих областей, дощі також охоплять Волинь, Львівщину, Закарпаття та Полтавщину. Трішки прохолодніше буде на заході та півночі України – вдень очікується +13…+17 градусів. В переважній частині областей температура вдень становитиме +17…+19, а на півдні України – +20…+23 градуси.

Як повідомляв OBOZ.UA,погода на Новий рік в Україні, ймовірно, знову буде аномально теплою, без снігу та морозу. Опади можливі лише у вигляді невеликого мокрого снігу.

Також раніше синоптики спрогнозували, що зимова погода прийде до нашої країни на початку листопада.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні на вихідних буде аномальне тепло, але є нюанс 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
04.11.2023 337
Еще материалы раздела «Суспільство»