<
НОВИНИ ДНЯ: Майже 13 000 років тому на Землю впала комета – це призвело до суттєвих змін на планеті: вчені знайшли докази  Які особисті дані військовозобов'язаних можуть опинитися у розпорядженні ТЦК  В ISW розповіли, який сценарій завершення війни прийнятний для Путіна  Домашня кесадилья з курятиною: рецепт мексиканської страви за 20 хвилин  Команду Байдена звинуватили у підготовці питань для інтервʼю – AP  До України йде аномальна спека  The Economist зробила власний підрахунок втрат РФ: більше, ніж всі її втрати після Другої світовоївсі новини дня
Політика
Україна
05.11.2023 407

Бен Ходжес відповів, чому його прогноз щодо звільнення Криму не справдився

Ходжес наголосив, що США зараз дуже повільно приймають рішення щодо підтримки України.

3174bdc5d916c6f86ecb1a0c0fa52e89_05.11.23

Екскомандувач збройних сил США Бен Ходжес прокоментував, чому на його погляд, не здійснився про те, українські військові зайдуть до Криму влітку 2023 року. Він каже, що вірив в те, що союзники активніше допомагатимуть Україні. Пише ТСН. 

Про це він сказав в ефірі телеканалу “Суспільний”.

"Я вірив, що Німеччина і США вирішать раніше це питання, щоб ми бачили, що Україна не лише виживає, а й може перемогти Росію", - сказав він.

Проте, він наголошує, якщо було б ухвалене політичне рішення, ми б надали все, що було необхідно, оскільки адміністрація дійшла до висновку, що це в наших інтересах, щоб Україна перемогла.

"Але зараз ми приймаємо рішення дуже повільно і даємо, те що необхідно, з запізненням. Отже, моя помилка була в оцінці дій адміністрації США і німецького уряду, що вони будуть рухатися швидше", - додав він.

Нагадаємо, командувач армією США у Європі Бен Ходжес заявив, що він помилився у своїх розрахунках щодо звільнення Криму влітку 2023 року.

Оценка материала:

5.00 / 2
Бен Ходжес відповів, чому його прогноз щодо звільнення Криму не справдився 5.00 5 2
Політика / Україна
05.11.2023 407
Еще материалы раздела «Україна»