<
НОВИНИ ДНЯ: В ISW розповіли, який сценарій завершення війни прийнятний для Путіна  Домашня кесадилья з курятиною: рецепт мексиканської страви за 20 хвилин  Команду Байдена звинуватили у підготовці питань для інтервʼю – AP  До України йде аномальна спека  The Economist зробила власний підрахунок втрат РФ: більше, ніж всі її втрати після Другої світової  Гаспачо зі стручковою квасолею та огірком: вишуканий рецепт холодного овочевого супу  На заході трохи дощитиме, а в центрі і на півдні – Африка: прогноз погоди в Україні на понеділок, 8 липнявсі новини дня
Політика
Україна
05.11.2023 428

"Професійна оцінка дуже гарного солдата": генерал Годжес прокоментував статтю Залужного

Бен Годжес переконаний, що Валерій Залужний чітко знає, що треба для роботи.

57551285604c7df9ef85bfdb9f1eae26_05.11.23

Статтю головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного для The Economist про те, що війна перейшла у позиційну стадію колишній головнокомандувач сухопутних військ США в Європі Бен Годжес вважає професійною оцінкою дуже гарного солдата, який знає, що треба для роботи. Пише ТСН. 

Про це Годжес заявив в ефірі телеканалу "Суспільний".

"Я був вражений твердженням, яке було зроблене генералом Залужним. Воно було дуже професійним, дуже чітким і тверезим. А також воно вказує, що потрібно Україні для перемоги. Вся ця вага лежить на Сполучених Штатах та інших західних країнах, щоб надати Україні (все необхідне - ред.), щоб вона могла перемогти", - каже генерал.

Годжес наголосив, що не сприймає твердження Залужного як негатив або відношення щодо поразки.

"Це професійна оцінка дуже гарного солдата, який знає, що треба для роботи", - резюмував він.

Стаття Залужного

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний написав для британського видання The Economist статтю "Сучасна позиційна війні та як у ній перемогти", в якій він розповів про перебіг контрнаступу ЗСУ, потребу в посиленні мобілізації та ризики для обох сторін.

ТСН.ua зібрав головні тези, які озвучив "залізний" генерал у колонці для іноземного видання.

Оценка материала:

5.00 / 3
"Професійна оцінка дуже гарного солдата": генерал Годжес прокоментував статтю Залужного 5.00 5 3
Політика / Україна
05.11.2023 428
Еще материалы раздела «Україна»