<
НОВИНИ ДНЯ: У Раді відповіли, чи буде економічне бронювання від мобілізації  Дощі з грозами та максимум +23: синоптики розповіли про погоду у Київській області  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогноз  Синоптикиня попередила, де найближчим часом пройдуть інтенсивні дощі та де вже 14 червня буде спека +31 градус  Дощі не припиняються: синоптик розказав, де та коли в Україні литиме  Коли в Україні очікувати повернення спеки: синоптикиня Діденко дала відповідь  Спека відступає: 13 червня в Україні стане свіжішевсі новини дня
Політика
Україна
05.11.2023 449

У тимчасово окупованій Керчі успішно уражений суднобудівний завод – ЗСУ

СтратКом ЗСУ зазначає, що йдеться про суднобудівний завод "Залив"

1ad05fba84bce0db3aefd3ecfe5dc3b8_05.11.23

Ввечері 4 листопада ЗСУ завдали успішних ударів по морській та портовій інфраструктурі суднобудівного заводу "Залив" у тимчасово окупованій Керчі. Пише ТСН. 

Про це повідомляє СтратКом ЗСУ.

Раніше у Мережі з'явилося відео моменту влучання у суднобудівний завод "Залив".

Нагадаємо, в окупованому Криму ввечері 4 листопада оголосили повітряну тривогу. Після цього в Керчі пролунали вибухи. Пропагандисти поспішили заспокоїти, мовляв, це працює російське "певео" і всі цілі збито.

Низка місцевих Telegram-каналів, зокрема "Крымский ветер", пишуть, що на суднобудівному заводі в Керчі є попадання в малий ракетний корабель проєкту 22800 "Каракурт", що будується.

Водночас з'явилася інформація, що після вибухів дим з'явився нібито і на суднобудівному заводі "Залив" у Керчі. Окупаційний "ватажок" Криму Сергій Аксьонов підтвердив вибухи в Керчі. За його словами, там нібито працювала ППО, а збиті ракети впали на суднобудівних завод.

Оценка материала:

5.00 / 2
У тимчасово окупованій Керчі успішно уражений суднобудівний завод – ЗСУ 5.00 5 2
Політика / Україна
05.11.2023 449
Еще материалы раздела «Україна»