<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вкотре переконує, що зупинить війну в Україні, а Байден назвав Путіна військовим злочинцем під час дебатів  Кілька областей накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз на вихідні в Україні  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотніше  ЄС відкрив для України переговори про вступ: що отримають українці та чи зможемо ми стати членом Євросоюзу до 2030 рокувсі новини дня
Політика
Україна
05.11.2023 399

ЗСУ готують масштабну зимову атаку дронів-камікадзе на РФ

Українські війська готуються до масштабної зимової атаки різних регіонів Росії за допомогою дронів-камікадзе.

Про це заявив бригадний генерал Сергій Баранов, повідомляє РБК-Україна з посиланням на Independent.

За його словами, атаки дронів ЗСУ "завдадуть чимало проблем" Росії в найближчі кілька місяців. Повідомляється, що під ударом опиняться тимчасово окупований Крим та багато регіонів Росії.

"Ми маємо намір отримати вигоду з досвіду, накопиченого нами за попередні роки, і використовувати безпілотники, щоб завдати нищівного удару по росіянах, коли бойові дії будуть набагато статичнішими", - сказав Баранов.

Він також зазначив, що Україна цими ударами має намір закріпити "значні успіхи" останніх тижнів, коли було вражено багато найважливіших військових об'єктів в окупованому Криму та містах РФ.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЗСУ готують масштабну зимову атаку дронів-камікадзе на РФ 5.00 5 1
Політика / Україна
05.11.2023 399
Еще материалы раздела «Україна»