<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Політика
Україна
08.11.2023 3120

Герой України "Сумрак" повідомив, чим займатиметься після звільнення з ліцею ім. Богуна

Генерал Ігор Гордійчук розповів, що пішов на підвищення.

f8845644f58cea8f342be12d7a9de768_08.11.23

Герой України генерал Ігор Гордійчук з позивним "Сумрак" розповів, чим займатиметься після звільнення з посади начальника Київського військового ліцею імені Івана Богуна.

Гордійчук зазначив, що пішов на підвищення. Про це він повідомив у Facebook. Пише ТСН. 

"Зустрівся з міністром оборони Рустемом Умєровим. Мав можливість поговорити з ним наодинці. Переходжу на підвищення на посаду заступника начальника Національного університету оборони України імені Черняховського. Повідомив міністру оборони про виклики в сфері освіти та про те, де потрібна його увага. Отримав підтримку мого бачення. Рухаюсь далі", - написав генерал.

Нагадаємо, у п'ятницю, 3 листопада, Героя України генерала Гордійчука звільнили з посади начальника ліцею ім. Богуна. Ця новина сколихнула Мережу. Чимало користувачів почали обурюватися, мовляв, звільнення несправедливе.

Зазначимо, що Ігор Гордійчук очолив Військовий ліцей імені Івана Богуна у квітні 2016 року.

Оценка материала:

5.00 / 5
Герой України "Сумрак" повідомив, чим займатиметься після звільнення з ліцею ім. Богуна 5.00 5 5
Політика / Україна
08.11.2023 3120
Еще материалы раздела «Україна»