<
НОВИНИ ДНЯ: Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцовсі новини дня
Політика
Світ
08.11.2023 861

У ГУР висміяли "роти Кремля" за заяви про двійників Путіна

Переконування з боку Кремля про відсутність у Путіна двійників, і що він бадьорий та сповнений сил, свідчить абсолютно про протилежні процеси.

3a6cc490c943262ac47c53343916e20d_08.11.23

Спростування з боку представників Кремля інформації про існування двійників президента Росії Володимира Путіна наштовхує на абсолютно протилежний висновок. Пише ТСН. 

Про це представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов заявив у ефірі Radio NV.

Нагадаємо, речник президента РФ Дмитро Пєсков після чуток про "смерть" Путіна прокоментував інформацію про існування його двійників. Він сказав, що "Путін у нас один".

Інформація від ГУР про двійників Путіна

Представник ГУР повідомив, що інформація про використання технологій двійників для Путіна була підтверджена з багатьох джерел.

"Коли офіційні роти Кремля починають спростовувати і кратно повторювати про те, що насправді двійників Путіна не існує, висновок напрошується абсолютно протилежний. Достовірна інформація про використання технологій двійників для російського диктатора була, і отримала підтвердження з багатьох джерел – не лише в Україні", – прокоментував заяви Пєскова Юсов.

Він зазначив, що таку інформацію важко приховувати, і вона "починає підточувати образ російського диктатора зсередини".

За словами представника ГУР, згаданий факт разом з іншими подіями, до яких дотичні російські спецслужби – як-от єврейські погроми в Махачкалі або ж бунт і похід на Москву власника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, – "делегітимізує образ російського диктатора".

"Те, що вони все частіше змушені доводити, що він насправді живий і що двійників немає, і він активний, бадьорий, сповнений сил, свідчить абсолютно про протилежні процеси – про згасання і делегітимізацію образу російського диктатора. Незалежно від того, в якому фізичному стані він знаходиться насправді", – розповів Юсов.

Нагадаємо, японські фахівці з розпізнавання облич і голосової ідентифікації підтвердили, що Путіна на публічних заходах підміняють двійники. За висновками експертів, у диктатора є щонайменше двоє двійників.

Оценка материала:

5.00 / 2
У ГУР висміяли "роти Кремля" за заяви про двійників Путіна 5.00 5 2
Політика / Світ
08.11.2023 861
Еще материалы раздела «Світ»