<
НОВИНИ ДНЯ: Українським водіям "світять" нові штрафи – за що можуть покарати та яка сума  Українців попередили про погіршення погодних умов – подекуди град і шквали  Відстрочка від мобілізації через інвалідність батьків: як оформити  Чи готовий Путін до переговорів цього року: Пристайко про плани диктатора  Демократи закликали Пентагон навчити більше українських пілотів на F-16, - Politico  Україну накрила аномальна спека: синоптики шокували прогнозом  Родина Байдена закликала його залишитися у передвиборчих перегонах, - CNNвсі новини дня
Політика
Україна
08.11.2023 352

США мають чіткий план дій щодо допомоги Україні – Блінкен

Сполучені Штати Америки (США) мають план дій щодо надання допомоги Україні, яка продовжує відбивати повномасштабну військову агресію РФ.

Про це державний секретар США Ентоні Блінкен написав у Twitter (X).

Як наголошує американський чиновник, Росія може закінчити свою війну проти України будь-якої миті. Для цього країна-агресор має вивести свої війська з території України та "припинити жорстокі атаки".

"Поки цього не станеться, Сполучені Штати мають чіткий план дій:

  • допомогти Україні захистити себе,
  • підтримати український народ
  • і притягнути РФ до відповідальності", - написав Блінкен.

Так держсекретар США відреагував у мережі на направлений до Конгресу відкритий лист міністра фінансів Джанета Йеллена спільно з головою Пентагону Ллойдом Остіном та адміністратором USAID Самантою Пауер.

Оценка материала:

5.00 / 2
США мають чіткий план дій щодо допомоги Україні – Блінкен 5.00 5 2
Політика / Україна
08.11.2023 352
Еще материалы раздела «Україна»