<
НОВИНИ ДНЯ: Відстрочка від мобілізації через інвалідність батьків: як оформити  Чи готовий Путін до переговорів цього року: Пристайко про плани диктатора  Демократи закликали Пентагон навчити більше українських пілотів на F-16, - Politico  Україну накрила аномальна спека: синоптики шокували прогнозом  Родина Байдена закликала його залишитися у передвиборчих перегонах, - CNN  Вчені виявили іншопланетне життя у Сонячній системі  У вівторок Україну розжарить до +36°: де буде найспекотнішевсі новини дня
Політика
Україна
09.11.2023 491

Операцію з ліквідації "депутата" Філіпоненка у Луганську провело ГУР – подробиці

У Луганську підірвали "депутата", ексголову "міліції ЛНР" Михайла Філіпоненка.

c5f889d2820662ffa73ba0b0af83ea2b_09.11.23

В окупованому Луганську 8 листопада близько 8:40 підірвали авто з "депутатом народної ради ЛНР", ексначальником управління "народної міліції" Михайлом Філіпоненком. Пише ТСН. 

Як розповіли у ГУР, до операції з ліквідації причетні розвідники України та представники руху опору.

Філіпоненко був причетний до організації катівень на окупованих територіях Луганської області, де військовополонені та цивільні заручники зазнавали тортур. Філіпоненко особисто жорстоко катував людей.

"Спеціальну операцію з ліквідації ката Філіпоненка реалізували спільно з представниками руху опору. Внаслідок ранкового вибуху Філіпоненко загинув на місці", - йдеться у повідомленні.

Головне управління розвідки попередило, що всі адреси проживання зрадників та місць їхньої служби т на тимчасово окупованих територіях України відомі.

Нагадаємо, в Бердянську партизани підірвали авто з російськими ФСБівцями, знищивши одразу чотирьох окупантів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Операцію з ліквідації "депутата" Філіпоненка у Луганську провело ГУР – подробиці 5.00 5 2
Політика / Україна
09.11.2023 491
Еще материалы раздела «Україна»