<
НОВИНИ ДНЯ: Початок наступного тижня в Україні буде теплим - удень до +25°  Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтеплішевсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.11.2023 392

Найсексуальнішим чоловіком року неочікувано визнали 57-річного актора

Красунчик року вже прокоментував свій новий титул.

7d2161ed95089364ecf2cc01c0016e8b_09.11.23

Американське видання People підбило підсумки та назвало ім'я найсексуальнішого чоловіка 2023 року. Пише ТСН. 

На думку редакції журналу, такий титул мав дістатися відомому американському актору та автоперегоннику Патріку Демпсі. До слова, це саме той артист, який зіграв лікаря Дерека Шепарда в серіалі "Анатомія Грей".

Патрік Демпсі вже попозував для обкладинки глянцю People, а також прокоментував новий титул. Актор зізнався, що спочатку був шокований, але згодом з гумором відреагував на те, що він став найсексуальнішим чоловіком року.

"Я був шокований, а потім почав сміятися, типу, це жарт, так? Я радий, що це відбувається на даному етапі мого життя. Приємно отримати визнання, це дає мені можливість використовувати його для чогось позитивного", - поділився актор.

Патрік Демпсі також зізнався, що його діти теж з гумором відреагують на його нове звання та будуть жартувати на цю тему.

"Вони просто сміятимуться наді мною, чіплятимуться до мене і з'ясовуватимуть усі причини, чому мені не слід бути там (на обкладинці People – прим. ред.)", - зізнався актор.

Зазначимо, Патрік Демпсі – відомий американський актор. Найбільше він прославився завдяки головній ролі у серіалі "Анатомія Грей". Цього року за участі актора має вийти нашумілий фільм "Феррарі". Нагадаємо, минулого року почесне звання дісталося іншому американському актору – Крісу Евансу, який найбільше відомий за роллю Капітана Америки у кіновсесвіті Marvel.

Оценка материала:

5.00 / 1
Найсексуальнішим чоловіком року неочікувано визнали 57-річного актора 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
09.11.2023 392
Еще материалы раздела «Суспільство»