<
НОВИНИ ДНЯ: Байден назвав рішення Верховного суду щодо імунітету Трампа "небезпечним прецедентом"  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  Грози, град і шквали: українців попередили про різке погіршення погоди  На Україну і РФ чекає "смертельне літо": аналітики WSJ зробили невтішний прогноз  Оладки з кабачків із сиром та шинкою: рецепт швидкої та смачної страви  В Україні 3 липня дощитиме у низці областей, вдень до +22°  Перший під час війни. Головні підсумки візиту Орбана до Українивсі новини дня
Політика
Росія
09.11.2023 363

Партизани "Атеш" розвідали новий ракетний завод у Москві

Росіяни вкотре прикриваються цивільними, адже розмістили ракетний завод за 500 м від житлових будинків.

57eb43643acc7e13bc70e5e6e75a980d_09.11.23

Агенти українського партизанського руху "Атеш" розвідали новий ракетний завод у московському спальному районі Некрасівка. Завод розташований на території індустріального парку "Руднево". Пише ТСН. 

Про це повідомляється в Телеграм-каналі "Атеш".

Партизани з’ясували, що на території нового ракетного заводу у Москві росіяни планують збирати та проводити випробування ракет різного типу, насамперед ракет ППО. Територія заводу сягає майже 100 тис. кв. м.

"Рашисти навіть у цьому випадку не пропустили шансу прикритися цивільними, адже об'єкт розташований у спальному районі, за 500 метрів від житлових будинків", – звернули увагу в "Атеш".

Як заявляли самі росіяни, вони планують запустити виробництво ракет на цьому заводі лише у жовтні 2024 року. Однак за даними партизан, на заводі вже виготовляються ударні безпілотники та компоненти до ракет.

До слова, раніше партизани з "Атеш" виявили завод із виробництва ракет у російському Челябінську та опублікували його координати.

Оценка материала:

5.00 / 1
Партизани "Атеш" розвідали новий ракетний завод у Москві 5.00 5 1
Політика / Росія
09.11.2023 363
Еще материалы раздела «Росія»