<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт супу-пюре з цвітної капусти з вершками  Де будуть заморозки і чи чекати швидкого повернення тепла в Україну: синоптикиня дала прогноз  Мікрокредити. Як скористатися чужими грішми, не потрапивши в борговий зашморг  Відмова від повістки та неявка до ТЦК. Рада підняла штрафи для ухилянтів: головне  Особливого тепла не варто чекати: синоптик розповіла, що буде з погодою в Україні  Зеленський знайшов посаду Залужному: де і ким працює колишній головком ЗСУ  Легалізація криптовалюти. Які країни узаконили цифрові гроші та яка ситуація в Українівсі новини дня
Політика
Україна
08.11.2023 392

Концерн Rheinmetall поставить Україні 100 тисяч мінометних пострілів

Німецька оборонна компанія Rheinmetall отримала від уряду країни замовлення на постачання Україні близько 100 тисяч мін для 120-мм мінометів.

Як повідомляють у пресрелізі на сайті компанії, замовлення входить до нещодавнього пакету військової допомоги Україні на 400 млн євро. Постачання почнеться «найближчим часом» і триватиме протягом двох років.

Rheinmetall зазначає, що їхні боєприпаси «забезпечують сприятливі результати навіть під час дій в умовах складної місцевості та міської забудови» завдяки «збільшеній дальності, підвищеній точності та оптимальній бойовій ефективності».

Оценка материала:

5.00 / 1
Концерн Rheinmetall поставить Україні 100 тисяч мінометних пострілів 5.00 5 1
Політика / Україна
08.11.2023 392
Еще материалы раздела «Україна»