<
НОВИНИ ДНЯ: Наступ Росії на Харківщину: Блінкен відповів, чи зможе Україна утримувати лінію фронту  "Ми не хочемо приховувати дезертирів, які втекли з країни": у Швейцарії заговорили про повернення українців  Помірні зливи та заморозки: прогноз погоди в Україні на 14 травня  Мобілізація по-новому: хто може виїхати за кордон і що для цього потрібно  У Трампа згадали про Україну при формуванні президентської програми нацбезпеки  На початку тижня в Україні стане ще холодніше: прогноз погоди на 13 травня  Україну накриє похолодання, місцями дощитиме: прогноз на початок тижнявсі новини дня
Політика
Росія
09.11.2023 941

Вибори двійників Путіна: в ГУР прокоментували можливу зміну влади в Росії

В Росії диктаторський режим Путіна нервує перед виборами.

3e0a4cc41c3323f142e3df0dd0ba25aa_09.11.23

В Росії наступного року можуть відбутися не вибори президента країни-терористки, а “вибори Путіна” або людей, які на нього схожі. Пише ТСН. 

Про це в рамках єдиного телемарафону повідомив представник ГУР Андрій Юсов.

За його словами, в Росії можуть відбутися не вибори у звичайному стилі, а вибори Путіна чи людей, які на нього схожі - тобто його двійників.

"Це не вибори президента, це вибори Путіна або людини, схожої на нього. Звичайно, бажання, напевно, було давно встановити монархію. Але яка б не була зараз жорстка диктатура, все-таки вони поки що змушені підтримувати якийсь фасад існування якихось демократичних процедур. Проте кожна така навіть імітаційна виборча процедура – це стрес і випробовування для режиму. Тому вони справді достатньо нервуються перед цими датами", - наголосив Андрій Юсов.

Нагадаємо, що спростування з боку представників Кремля інформації про існування двійників президента Росії Володимира Путіна наштовхує на абсолютно протилежний висновок.

Оценка материала:

5.00 / 2
Вибори двійників Путіна: в ГУР прокоментували можливу зміну влади в Росії 5.00 5 2
Політика / Росія
09.11.2023 941
Еще материалы раздела «Росія»