<
НОВИНИ ДНЯ: Байден назвав рішення Верховного суду щодо імунітету Трампа "небезпечним прецедентом"  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  Грози, град і шквали: українців попередили про різке погіршення погоди  В Україні 3 липня дощитиме у низці областей, вдень до +22°  Температурні контрасти. Синоптик дала прогноз погоди на 3 липня  Україну накрила аномальна спека: синоптики шокували прогнозом  У вівторок Україну розжарить до +36°: де буде найспекотнішевсі новини дня
Політика
Україна
09.11.2023 367

У Раді очікують, що ухвалять бюджет-2024 до кінця тижня

У парламенті оптимістично налаштовані щодо розгляду державного бюджету на 2024 рік. Там очікують, що ухвалять бюджет у другому читанні до кінця цього тижня.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову бюджетного комітету парламенту Роксолану Підласу в ефірі телемарафону.

Нардеп очікує, що проєкт державного бюджету у другому читанні буде ухвалений вже до кінця тижня. На її думку, несподіванок під час голосування бути не повинно.

Підласа також додала, що Рада скоротила капітальні видатки, аби перенаправити більше коштів на безпеку та оборону.

"Ми скоротили практично усі капітальні видатки. Там трохи залишалися кошти на будівництво другої черги музею Голодомору, ми це викреслили, ми також викреслили видатки на ремонт фасадів різних держорганів, збільшили трохи видатки на соціальну допомогу", - пояснила вона.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Раді очікують, що ухвалять бюджет-2024 до кінця тижня 5.00 5 1
Політика / Україна
09.11.2023 367
Еще материалы раздела «Україна»