<
НОВИНИ ДНЯ: Якою буде погода в Україні вихідними: прогноз синоптикині  ЗМІ: Залужний виїхав з України – що відомо  Кличко показав, як працює київська програма енергоенезалежності у багатоповерхівках  Рекордна спека йде до України: ДСНС попередила про небезпеку  Українці відповіли, що для них важливіше: вступ до ЄС чи до НАТО  Зеленський відповів, про що свідчитиме запрошення України до НАТО для Путіна  Без переваги України в повітрі війну виграє Росія, - американський генералвсі новини дня
Політика
Європа
09.11.2023 314

У Євросоюзі шукають спосіб обійти вето Угорщини на 50 млрд євро для України, - Bloomberg

У Європейському союзі розглядають альтернативні варіанти, що дозволять обійти вето Угорщини на збільшення бюджету блоку до 2027 року. Така ініціатива передбачає пакет для України у розмірі 50 млрд євро.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Bloomberg.

За словами джерел видання, запасний план ЄС на випадок вето Угорщини включатиме національні гарантії країн-членів блоку щодо залучення фінансування на ринках.

Журналісти уточнюють, що частина країн Євросоюзу виступає за якнайшвидшу розробку альтернативного рішення щодо фінансування України, щоб посилити тиск на Угорщину.

Але Іспанія, яка зараз головує в ЄС, та Європейська комісія виступають за досягнення угоди у рамках довгострокового бюджету, зазначає Bloomberg.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Євросоюзі шукають спосіб обійти вето Угорщини на 50 млрд євро для України, - Bloomberg 5.00 5 1
Політика / Європа
09.11.2023 314
Еще материалы раздела «Європа»