<
НОВИНИ ДНЯ: До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.11.2023 403

Чоловічі імена, які притягують талан, щастя та успіх

Відтепер ви знатимете, як можна назвати своїх дітей в майбутньому заради їхнього щастя та добробуту.

b640c45cef597926b9652c59ff3cae2d_11.11.23

Досить часто від вибору імені для дитини залежить її доля та щасливе життя. Принаймні, у цьому нас переконують численні наукові дослідження та опитування. Наприклад, вчені визначили, що чоловіків з коротким іменем частіше призначають на найвищі посади в компаніях, а хлопців з милозвучним іменем часто виганяють з університетів за прогули. Розповідаємо, які чоловічі імена притягують щастя та успіх. Пише ТСН. 

Які чоловічі імена притягують щастя

  • Олександр, Олексій та Анатолій – це три найщасливіших імені, які очолюють рейтинг успішних імен. Чоловіки із цими іменами мають сильну енергетику, фізично розвинені та активні. Також природа наділила їх неабияким інтелектом, вони блискавично приймають переважно правильні рішення. Ці чоловіки мають міцний дух і сталеві нерви, з легкістю долають будь-які перешкоди на своєму шляху. Вони впевнено та легко йдуть до здійснення своїх мрій.
  • Іван. Його ім’я означає «подарунок Божий», тому не дивно, що чоловіка все життя оберігає сильний янгол-охоронець від неприємностей. Іван – чесний, порядний та неквапливий, що дозволяє йому завжди ухвалювати правильні рішення. Тому він досягає небувалих успіхів у житті і ніщо не затьмарює його щастя.
  • Микола. Власники цього імені дуже щасливі та успішні люди. За ними завжди йде талан, оскільки вони наділені позитивною енергетикою. Цей чоловік дуже комунікабельний, тому легко знаходить з усіма спільну мову, що допомагає йому з успіхом виходити з будь-яких життєвих труднощів.
  • Олег і Михайло. Цим чоловікам завжди усміхається удача, бо вони мають сильних янголів-охоронців. Тому вони ніколи не потрапляють у складні життєві ситуації. Навпаки, чоловіки завжди ідуть правильним та легким шляхом.

Оценка материала:

5.00 / 1
Чоловічі імена, які притягують талан, щастя та успіх 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
11.11.2023 403
Еще материалы раздела «Суспільство»