НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Політика
Україна
12.11.2023 389

Українським ветеранам безкоштовно ставитимуть зубні протези: Кабмін запускає проект

В Україні запускають проект, у рамках якого зубне протезування для ветеранів буде безкоштовним.

_prapor_ukrayini_128_ogshb__gettyimages_1237543876_650x410_12.11.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля на засіданні Кабінету міністрів.

"Запускаємо пілотний проект безкоштовного зубопротезування для ветеранів", - наголосив Шмигаль.

При цьому глава українського уряду поки що не розкриває більш детальних подробиць проекту та як ветеранам скористатися такою послугою.

Державна програма протезування

Нагадаємо, в Україні діє державна програма протезування, в рамках якої учасники бойових дій і не лише можуть отримати протези.

Раніше цю програму розширили - ветеранам надали можливість отримати протез підвищеної функціональності. Такі протези виготовлені під індивідуальні потреби людини, мають покращені антропологічні, ергономічні та косметичні характеристики.

Вони допомагають учасникам бойових дій виконувати фізичну роботу з підвищеними навантаженнями та вести активний спосіб життя.

Оценка материала:

5.00 / 1
Українським ветеранам безкоштовно ставитимуть зубні протези: Кабмін запускає проект 5.00 5 1
Політика / Україна
12.11.2023 389
Еще материалы раздела «Україна»