<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 26 червня подекуди короткочасні дощі, вдень до +27°  Скільки коштує вища освіта в Україні: вартість навчання у топових університетах  Різка зміна правил вступу на аспірантуру: що потрібно знати чоловікам призовного віку  Чи може Україна залишитися без танків: у Forbes дали чітку відповідь  Спека трохи спаде: прогноз погоди в Україні на 26 червня  День Конституції України 2024 року: коли святкуємо і чи буде вихідний  Чому під час тривоги в Києві зупиняється громадський транспортвсі новини дня
Політика
Європа
11.11.2023 348

ЄС має бути готовий підтримувати Україну, якщо допомога США знизиться, - Боррель

Європейський союз має бути готовий підтримувати Україну у війні з Росією, якщо допомога Сполучених Штатів знизиться.

Про це заявив голова дипломатії ЄС Жозеп Боррель, повідомляє РБК-Україна з посиланням на трансляцію Конгресу партії європейських соціалістів у Малазі.

"У нас багато проблем, які стануть випробуванням для ЄС. Насамперед - Україна, де перспектива перемоги над Росією не миттєва. І ми, європейці, які маємо необхідні кошти для цього, маємо бути готовими, політично висловлюючись, продовжувати допомагати Україні, з огляду на те, що підтримка США, швидше за все, знизиться", - заявив він.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЄС має бути готовий підтримувати Україну, якщо допомога США знизиться, - Боррель 5.00 5 1
Політика / Європа
11.11.2023 348
Еще материалы раздела «Європа»