<
НОВИНИ ДНЯ: Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагонвсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
12.11.2023 2827

Чому РФ марно сподівається на перемогу Трампа на майбутніх виборах президента США: експерт дав відповідь

Тарас Загородній пояснив: те, що говорить Трамп, вважається проросійською риторикою, але це не проросійська риторика, а позиція республіканців.

8e9a1b6bbdd768b2c8512781643fbc39_12.11.23

Росія марно сподівається на перемогу Дональда Трампа на майбутніх виборах президента США. Пише ТСН. 

Про це заявив експерт Тарас Загородній в ефірі телемарафону 11 листопада.

"Трамп багато чого говорить, але ми повинні розуміти: те, що говориться з боку Трампа, у нас чомусь вважається – це проросійська риторика. Це не проросійська риторика, це позиція республіканців. У них позиція: давайте менше будемо витрачати і ефективніше витрачати", - пояснив він.

Експерт навів приклад, коли Трамп прийшов до влади, він зняв ембарго на постачання зброї в Україну.

"Джавеліни" тоді вперше зайшли якраз при Трампі... Трамп припинив будівництво "Північного потоку", вони просто його припинили. Вони вдарили, наприклад, в Сирії по російських військах... Коли вперше почалися накопичення військ навколо кордонів з Україною, що зробила тоді республіканська адміністрація? Вона надіслала стратегічні бомбардувальники, які літали над територією України, над півднем якраз, і імітували ядерний удар по території Росії", - зазначив він.

Загородній пояснив, що республіканці – це в основному протестантська етика, на якій побудована Америка, яка і зробила Америку великою.

"Там головні постулати: працюй важко – це богоугодна справа, допомагай собі і тобі теж допоможуть. Тому, коли ми самі собі починаємо допомагати, в першу чергу більше виробляти зброї, я вас запевняю, (США – ред.) може, і більше зможуть дати", - резюмував він.

Раніше Дональд Трамп заявив, що у разі перемоги на виборах вимагатиме від Заходу компенсувати вартість наданої Україні зброї. Також він вкотре запевнив, що завершить війну в Україні за 24 години і змусить Зеленського й Путіна укласти угоду.

Своєю чергою, Володимир Зеленський заявив, що за 24 хвилини пояснить Трампу, що той не зможе припинити війну між Росією та Україною за 24 години у разі свого переобрання.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чому РФ марно сподівається на перемогу Трампа на майбутніх виборах президента США: експерт дав відповідь 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
12.11.2023 2827
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»