<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  "Ухилянтами" автоматично можуть стати два мільйони чоловіків: що буде, якщо не оновити дані в ТЦК  В Україні ще на місяць подовжать пільгову ціну на електроенергію для населення  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітня  Остін про ATACMS: не чудодійний засіб, але дає можливість завдавати далеких ударів  Ймовірність обвалу українського фронту зменшується, - естонська розвідка  Топ-генерал США про Abrams в Україні: обговорюємо швидку адаптацію до умов на фронтівсі новини дня
Політика
Україна
13.11.2023 702

Росіяни через невдачі на фронті тероризують мешканців Херсонської області, - ЦНС

Російські окупанти продовжують чинити насилля на окупованій частині Херсонської області.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Центр національного спротиву.

За даними Центру, низка успішних ударів по тилах ворога та успішні диверсійно-розвідувальні вилазки Сил оборони України вздовж Дніпра різко знизили морально-психологічний стан ворожих військ.

Усе через те, що найбільш боєздатні підрозділи окупанти стягнули на Запорізьку ділянку фронту, а вздовж Дніпра залишила резервні сили. Почастішали випадки втечі та залишення позицій.

"Проте дезертири також становлять загрозу для цивільного населення, оскільки вони озброєні та позбавлені, будь-яких моральних принципів та обмежень. Солдати та офіцери окупаційних військ вчиняють злочини, викрадають людей заради заволодіння їх матеріальними цінностями та гвалтують жінок, в тому числі неповнолітніх", - повідомили в ЦНС.

Пошук партизанів на окупованих територіях

Нагадаємо, останнім часом російські окупанти активізували пошук партизанів у підконтрольних загарбникам районах Запорізької, Херсонської, Донецької та Луганської областей.

Зокрема, у Мелітополі інтервенти почали розвішувати містом відеокамери, а також продовжують викрадати цивільних у пошуках "терористів" та партизанів.

Нещодавно також стало відомо, що росіяни навіть направили до Запорізької області "загін поліції особливого призначення" з республіки Дагестан. Таким чином, вони планували подолати українське підпілля у регіоні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росіяни через невдачі на фронті тероризують мешканців Херсонської області, - ЦНС 5.00 5 2
Політика / Україна
13.11.2023 702
Еще материалы раздела «Україна»