<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 26 червня подекуди короткочасні дощі, вдень до +27°  Скільки коштує вища освіта в Україні: вартість навчання у топових університетах  Різка зміна правил вступу на аспірантуру: що потрібно знати чоловікам призовного віку  Чи може Україна залишитися без танків: у Forbes дали чітку відповідь  Спека трохи спаде: прогноз погоди в Україні на 26 червня  День Конституції України 2024 року: коли святкуємо і чи буде вихідний  Чому під час тривоги в Києві зупиняється громадський транспортвсі новини дня
12.11.2023 329

При планових відключеннях світла понад половина українців будуть з інтернетом

Більше ніж половина українців буде підключена до інтернету під час планових відключень світла.

Про це розповів директор Департаменту з розвитку фіксованого інтернету Юрій Мацик, повідомляє РБК-Україна.

"При віялових відключеннях світла більше половини споживачів залишаться підключеними до Інтернету", - сказав Мацик.

Він пояснив, що це поширюється на ситуації, якщо відключення триватимуть до 24 годин, якщо більше - до 72 годин дотягнути можуть максимум 37% користувачів, і то при умові, що вони вдома будуть мати власне живлення.

Нагадаємо, усю минулу осінь та зиму російські загарбники масово обстрілювали територію України, намагаючись атакувати об'єкти енергетики. Попри ефективну роботу ППО ЗСУ, без "прильотів" обійтися не вдалося. Тому в деякий період довелося застосовувати екстрені, а потім планові відключення світла.

Оценка материала:

5.00 / 1
При планових відключеннях світла понад половина українців будуть з інтернетом 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
12.11.2023 329
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»