<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
13.11.2023 1875

Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 13-19 листопада

Фінанси відіграють важливу — а для когось і першорядну — роль у житті кожного з нас.

afa63154617bd4a0eccc1d942c0fa06d_13.11.23

Добре, коли їх багато, і дуже погано, коли мало, і тут день у день не припадає. Кого очікує фінансовий успіх цього тижня – від 13 до 19 листопада? Пише ТСН. 

Овен

Добре заробити вдасться лише тим, хто візьме відповідальність за свою роботу на себе і не ділитиметься нею зі своїми колегами – вони можуть виявитися несумлінними помічниками.

Телець

Від важливих ділових переговорів, які мають на меті серйозні фінансові перспективи, цього тижня краще відмовитися: відсутність взаєморозуміння зробить їх безперспективними.

Близнята

Не рекомендується робити великі придбання – найімовірніше, вони виявляться невдалими, тому потрібно зосередитися на повсякденних закупах, які, якщо не підійдуть, можна просто викинути.

Рак

Домогтися поставленої професійної – і, як наслідок – фінансової мети можна буде завдяки давнім зв'язкам, які виявляться в найнесподіваніший момент і виявляться дуже доречними.

Лев

Конфлікти на роботі завадять довести всі важливі справи до пуття, отже, і отримати вчасну винагороду не вдасться, тому необхідно абстрагуватися від них, приділяючи час лише своєму основному заняттю.

Діва

Час для реалізації важливих – та фінансово перспективних – проєктів ще не настав: взявшись за них зараз, можна зазнати невдачі, тому нинішній тиждень краще присвятити рутинним, повсякденним справам.

Терези

Необхідно дуже обережно поводитися з грошима – як своїми, так і чужими: небажано ні кредитувати будь-кого, ні брати в борг самим, оскільки з поверненням у будь-якому разі виникне проблема.

Скорпіон

Ставати до роботи над новим проєктом – чи замовленням – можна лише тоді, коли буде поставлено фінальну крапку у тих справах, які вже перебувають у роботі, інакше успіху не досягти.

Стрілець

У роботі важливо правильно розставити пріоритети, взявшись за ті завдання, які на цей момент є найважливішими, тільки так представники знака зможуть не лише попрацювати, а й заробити.

Козоріг

У вирішенні будь-яких – і насамперед фінансових – питань бажано довіряти своїм внутрішнім відчуттям: така підказка стане «думкою» підсвідомості, яка, як відомо, ніколи не помиляється.

Водолій

Небажано вступати в тісні фінансові взаємини з родичами чи близькими друзями: позичивши комусь із них грошей, можна в результаті – на превеликий жаль – посваритися назавжди.

Риби

Радитися з діловими партнерами можна лише на тему вже досягнутих професійних – і фінансових – домовленостей, про нові поки що краще не заїкатися – однаково успіху від них очікувати не доводиться.

Оценка материала:

5.00 / 1
Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 13-19 листопада 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
13.11.2023 1875
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»