<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Світ
13.11.2023 3568

До Казахстану їздив двійник Путіна: аналітикиня вказала на цікаву деталь із відео

Відчуття "а цар-то не справжній" вже глибше проникає в російське суспільство, вважає аналітикиня.

b6e984a950cc791fcf6d92203d66c4f6_13.11.23

Нещодавно російський президент-диктатор Володимир Путін відвідав Казахстан, де зустрівся із президентом країни Касимом-Жомартом Токаєвим. У Мережі звернули увагу на нетипову ходу і припустили, що це був двійник. Пише ТСН. 

Про це детальніше 24 Каналу розповіла політична аналітикиня Ольга Курносова.

"На деяких відео точно не він, а молодша людина. Не лише хода, але й руками він зовсім не так махає. Справжній Путін розмахує лише лівою рукою, а цей – двома", – зауважила Ольга Курносова.

Вона додала, що відчуття "а цар-то не справжній" вже глибше проникає в російське суспільство.

"Є дивні гіпотези. Верхівка, мабуть, знає про справжнього та "несправжнього" Путіна. Але, судячи з усього, у другому – третьому ешелоні теж це обговорюють. Оце відчуття "а цар-то не справжній" вже глибше й глибше проникає в російське суспільство", - вважає аналітикиня.

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін у четвер, 9 листопада, відвідав Казахстан. Там він зустрівся із президентом Казахстану Касимом-Жомартом Токаєвим.

Оценка материала:

5.00 / 3
До Казахстану їздив двійник Путіна: аналітикиня вказала на цікаву деталь із відео 5.00 5 3
Політика / Світ
13.11.2023 3568
Еще материалы раздела «Світ»