<
НОВИНИ ДНЯ: Які мінімальні пенсії в Україні 2024 року: від чого залежить розмір, скільки отримують українці  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методамивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.11.2023 378

Загрозливих "мінусів" ще не видно: що чекати від погоди у вівторок і коли прийде похолодання

14 листопада, у вівторок, в Україні погоду визначить циклон з атмосферними фронтами, через що у більшості регіонів можливі дощі.

1416996-dosch-i-shtormoviy-viter-naletit-na-hmelnitskiy-prognoz-na-3-listopada_14.11.23

Про це йдеться у синоптичному прогнозі Наталки Діденко. Пише apostrophe.ua.

За її словами, південні області фронти практично не зачеплять, тому там буде без істотних опадів. Натомість у східних областях дощ можливий пізно ввечері.

Температура в Україні передбачається вночі на рівні +1...+6 градусів. Стовпчики термометрів найвище підстрибнуть на заході та півдні, +10...+14 градусів. У центрі буде +8...+11 градусів. У східних областях +7...+10 градусів. Найхолоднішою буде завтра північна частина, протягом дня +5...+8 градусів.

Пориви південно-західного вітру можуть досягати штормових значень.

У Києві 14 листопада очікується хмарним, вітряним, вологим, з періодичним дощем. Найближчої ночі +1...+4 градуси, завтра вдень +5...+7 градусів.

Загалом поточний тиждень в Україні буде холодним та вологим, інколи йтимуть дощі різної інтенсивності.

"Проте якихось загрозливих "мінусів" не видно. Так, вже спостерігається температура повітря із "мінусами" у Карпатах і там ліпить часом сніг, все за прогнозом. Проте гори мають особливі умови погодотворення і мають свій метеоексклюзив", - йдеться у повідомленні.

Водночас, ближче до вихідних уночі температура повітря почне знижуватиметься по всій країні, до незначних "мінусів". Однак різкого похолодання не буде.
Більш морозно стане після 20-22 листопада, додала Наталка Діденко.

Раніше ми писали, що незабаром в Україну прийде похолодання з мокрим снігом.

Оценка материала:

5.00 / 2
Загрозливих "мінусів" ще не видно: що чекати від погоди у вівторок і коли прийде похолодання 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
14.11.2023 378
Еще материалы раздела «Суспільство»