<
НОВИНИ ДНЯ: Зеленський: співвідношення втрат сьогодні - 1 українець до 6 росіян  Що треба знати водіям мотоциклів та скутерів про власну безпеку: поради поліції  Коли в Україні почне спадати спека: синоптикиня назвала дати  Повістки поштою, відключення світла, вступна кампанія: що зміниться в липні  Відверто про війну, переговори з Путіним та перемогу: що говорив Зеленський в інтерв’ю The Philadelphia Inquirer  Зеленський анонсував переговори з партнерами щодо дозволу на удари по аеродромах РФ  Спека до +37. Синоптик дала прогроз погоди в Україні на 2 липнявсі новини дня
Політика
Україна
15.11.2023 314

Бояться ЗСУ? Партизани зафіксували перекидання кораблів РФ із Криму до Новоросійська

Російські військові перекидають кораблі та іншу техніку з Криму до Новоросійська. Причиною цього є удари ЗСУ по окупантах.

_raketniy_kreyser_varyag__gettyimages_687822568_c3fdf1aa232f3a41bab35673e86ee502_650x410_15.11.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "АТЕШ".

"Агенти зі складу військових Чорноморського флоту ЗС РФ передають інформацію, що російські окупанти перекидають кораблі з Криму до Новоросійська" , - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що партизанам вдалося зафіксувати перекидання кораблів, військ і техніки противника в порту "Кавказ". Війська надалі будуть доставлені до Новоросійська.

Це робиться через успішні ракетні удари українських сил по флоту росіян.

Серед росіян фіксують паніку

"Рівно 2 місяці тому було знищено великий десантний корабель "Мінськ" і підводний човен "Ростов-на-Дону" в бухті Севастополя. Саме завдяки агентам "АТЕШ" і простим Севастопольцям це стало можливим", - написали партизани.

Також повідомляється, що в лавах противника справжня паніка. Росіяни здогадуються, що настають нові удари по їхньому флоту і намагаються його врятувати.

Ситуація в Криму

Сили оборони України регулярно атакують російську техніку та особовий склад противника.

Нещодавно в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони підтвердили ураження двох малих десантних кораблів Чорноморського флоту РФ.

Також секретар РНБО Олексій Данілов сказав, що Збройні сили України досягли величезних успіхів зі знищення росіян на території тимчасово окупованого Криму.

Оценка материала:

5.00 / 2
Бояться ЗСУ? Партизани зафіксували перекидання кораблів РФ із Криму до Новоросійська 5.00 5 2
Політика / Україна
15.11.2023 314
Еще материалы раздела «Україна»