<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Політика
Світ
15.11.2023 519

Російський "експерт" у прямому ефірі зізнався, що Росії нічого запропонувати Україні, окрім злиднів

Російська пропаганда "прокололася" у прямому ефірі. Один з експертів на телебаченні РФ заявив, що Росія не може конкурувати з ЄС і НАТО у питанні користі для України.

2c346b6b088bb0f9ad168e852956b7f0_15.11.23

"Експерт" з РФ в ефірі російського каналу визнав, що Росія нічого не може запропонувати українцям на противагу ЄС. Пише ТСН. 

Фрагмент програми на російському телебаченні показав журналіст Денис Казанський.

"Російський експерт в ефірі федерального каналу НТВ визнав, що Росія нічого не може запропонувати українцям, крім злиднів і міжнародної ізоляції. І що Захід в очах будь-якої нормальної людини виглядає набагато привабливішим за РФ", - підписав відео журналіст.

Так, у телепрограмі один з росіян-експертів заявив, що єдине, що РФ нічого не може дати Україні, крім закритих кордонів і мізерних виплат. Він додав, що в Європі живуть мільйони українців, до яких "навіть не можна буде поїхати в гості".

Нагадаємо, росіяни встановили комплекс ППО просто на пляжі в Сочі. Неподалік від цього місця розташована резиденція президента Росії Володимира Путіна.

Оценка материала:

5.00 / 1
Російський "експерт" у прямому ефірі зізнався, що Росії нічого запропонувати Україні, окрім злиднів 5.00 5 1
Політика / Світ
15.11.2023 519
Еще материалы раздела «Світ»