<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  Уряд Британії занепокоєний через злочинну діяльність російських шпигунів  Чи зможе Україна повернути усю свою окуповану Росією територію: оцінка аналітиків США  Що додати до паски щоб вона довго не черствіла, як її зберігти свіжою  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  У Харкові змінять назву двом станціям метро  ЗМІ опублікували мирний договір між Україною та РФ, узгоджений на початку 2022 рокувсі новини дня
Політика
Україна
16.11.2023 617

У Міністерстві юстиції розповіли, чим займаються російські військовополонені в Україні

Без діла окупантам, яким пощастило не загинути, сидіти не доводиться.

041ec9afb26515052035018ab0c3234f_16.11.23

Російські військовополонені в Україні працюють. Переважно вони займаються обробкою дерева. Пише ТСН. 

Про це в ефірі телемарафону розповів міністр юстиції Денис Малюська.

Працюють на нашу економіку і забезпечують себе

Військовополонений, який має достатньо здоров'я, щоб працювати, рухається, пересувається, може працювати – вони всі працюють. Здебільшого йдеться про деревообробку. Полонені займаються плетінням меблів із лози та клеєнням пакетів.

"Це проста фізична праця, нескладна, її може робити кожен військовополонений. Вони так само працюють на економіку і поповнюють спецфонд того ж самого табору для військовополонених, економлячи бюджетні кошти", - пояснили у відомстві.

Як зазначалося раніше, російські пропагандисти лякають окупантів тортурами та знущаннями в українському полоні. Про вплив подібних "лякалок" на солдатів ворожої армії розповів полонений Денис Чернецов з "Амурського" батальйону, який брав участь у штурмі позицій ЗСУ під Авдіївкою. Так, 5 його товаришів вирішили не здаватися, а підірвати себе гранатою.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Міністерстві юстиції розповіли, чим займаються російські військовополонені в Україні 5.00 5 1
Політика / Україна
16.11.2023 617
Еще материалы раздела «Україна»