<
НОВИНИ ДНЯ: Булгур із грибами: дуже швидкий рецепт  Соціальна оренда: в Україні хочуть зробити житло доступним для всіх – законопроєкт  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Україна може зіткнутися із тиском, щоб продемонструвати успіхи на фронті до виборів у США – FT  Рецепт зеленого борщу зі щавлем  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  Стало відомо, коли перші F-16 з пілотами з'являться в Українівсі новини дня
Політика
Україна
15.11.2023 702

Гуменюк попросила "інформаційної тиші", аби відзвітувати про "великі успіхи" на фронті

Керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк попросила дотримуватися "інформаційної тиші", аби потім відзвітували про "великі успіхи".

Про це вона повідомила під час телемарафону.

"Поки що ми просимо інформаційної тиші з тим, щоб запрацювала наша запланована сентенція, яка дозволить потім відзвітувати про великі успіхи", – сказала вона.

Вона зазначила, що російські окупанти намагаються активно оборонятися, адже знають, що відбудеться просування українських військових. Ворог не може прорахувати, з якого саме напрямку чекати небезпеки тому намагаєються активізувати важку артилерію, реактивні системи залпового вогню та тактичну авіацію.

Гуменюк зазначила, що на лінії від 3 до 8 кілометрів протягом узбережжя Херсонщини ЗСУ відтискають ворога, а лінія фронту – "досить рухлива".

Раніше кремлівські інформагентства "РИА Новости" й "ТАСС" повідомили, що в Міноборони РФ "вирішили перекинути війська на більш вигідні позиції на схід від Дніпра" на Херсонщині. Пізніше ці заяви анулювали.

Оценка материала:

5.00 / 2
Гуменюк попросила "інформаційної тиші", аби відзвітувати про "великі успіхи" на фронті 5.00 5 2
Політика / Україна
15.11.2023 702
Еще материалы раздела «Україна»