<
НОВИНИ ДНЯ: Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагонвсі новини дня
Бізнес
Економіка
15.11.2023 256

Суд поставив крапку в намаганнях Коломойського повернути ПриватБанк

Шостий апеляційний адміністративний суд закрив провадження у справі про оскарження рішень органів державної влади про виведення ПриватБанку з ринку за участю держави. Суд підтвердив неможливість повернення банку колишнім власникам.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову НБУ Андрія Пишного у Facebook.

"Зокрема суд відмінив квітневе рішення 2019 року Окружного адміністративного суду міста Києва", - написав Пишний та нагадав, що оді суд за позовом Ігоря Коломойського визнав рішення органів влади, які були залучені до процесу націоналізації, противоправними, в тому числі НБУ.

За його словами, сьогодні це судове рішення справедливо скасовано. "НБУ діяв в інтересах держави для захисту її фінансової стабільності. Крапка", - додав Пишний.

Оценка материала:

5.00 / 1
Суд поставив крапку в намаганнях Коломойського повернути ПриватБанк 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
15.11.2023 256
Еще материалы раздела «Економіка»